Се прикажуваат сите 7 резултати

Iskra HB 01 СЕТ Рачен стапен блендер-пасатор

1.799 ден
Додај во кошница

Iskra HB-01 Мини блендер / пасатор

999 ден
Додај во кошница

Iskra HB-01S Мини блендер / пасатор

1.550 ден
Додај во кошница

TESLA Рачен блендер 600W HB510BWS

3.008 ден
Додај во кошница

Tesla Блендер 1400W 1,75L BL601BX

4.454 ден
Додај во кошница

Tesla Блендер 500W 1.5L BL510BWS

3.086 ден
Додај во кошница

TESLA Рачен блендер 600W HB300BX

1.165 ден
Додај во кошница