Приказ на сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

BO600SX Тесла вградна рерна BO600SXBlack/Inox/6 funkcii/60 l

11,200.00 ден РАТА ОД 440 ден

BO800SX Тесла вградна рерна BO800SXInox/7 funkcii/60 l

14,850.00 ден РАТА ОД 580 ден

DB600SW Тесла вграден аспиратор bel280m3/h/motor 110W/3 speeds

3,200.00 ден РАТА ОД 130 ден

DC600SX Тесла камински аспиратор inox60cm/40

3,890.00 ден РАТА ОД 150 ден

HV3200SB Тесла стаклокерамичка плоча 2max power 2900 W / width 30 cm

6,100.00 ден РАТА ОД 240 ден

RC3200FHX Тесла Фрижидер комбиниран Inox210l/75l/60x60x185/T No Frost

24,290.00 ден РАТА ОД 950 ден

RS2400M1 Тесла фрижидер RS2400M1 235LF class / 550 x 1420 x 550

11,650.00 ден РАТА ОД 460 ден

WD461M TESLA МАШИНА ЗА САДОВИ

16,999.00 ден РАТА ОД 670 ден

WD461MX TESLA МАШИНА ЗА САДОВИ

18,999.00 ден РАТА ОД 750 ден

WD631M TESLA МАШИНА ЗА САДОВИ 60cm/12

15,890.00 ден РАТА ОД 620 ден

WD661M TESLA МАШИНА ЗА САДОВИ 60cm/12

18,790.00 ден РАТА ОД 740 ден

WD661MX TESLA МАШИНА ЗА САДОВИ 60cm/12

20,570.00 ден РАТА ОД 810 ден

WDI461M TESLA МАШИНА ЗА САДОВИ

16,999.00 ден РАТА ОД 670 ден

WF60831M Тесла машина за перење 6,5kg/800/E/D23 programi/predno/595x400x850

10,950.00 ден РАТА ОД 430 ден

WF71231M Тесла машина за перење 7kg/1200/D/C23 programi/predno/595x400x850

12,650.00 ден РАТА ОД 500 ден