Се прикажуваат сите 19 резултати

FAVORIT 24K SUPER INVERTER NORDIC со вклучена монтажа

50.990 ден
Додај во кошница

Hisense EASY SMART CA50XS1AG-CA50XS1AW

36.990 ден
Додај во кошница

VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AEFIs R32

18.990 ден
Додај во кошница

Инвертер клима уред VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32, 3,52 kW/3,81 kW, A+++, R32

29.990 ден
Додај во кошница

FAVORIT 12K SUPER INVERTER NORDIC

29.990 ден
Додај во кошница

Favorit Клима Уред 12000 BTU Inverter

25.990 ден
Додај во кошница

Favorit Клима Уред 12000 BTU Inverter со монтажа

25.990 ден
Додај во кошница

Favorit Клима Уред 18000 BTU Inverter

35.850 ден
Додај во кошница

Favorit Клима Уред 18000 BTU Inverter со монтажа

41.990 ден
Додај во кошница

Favorit Клима Уред 24000 BTU Inverter

39.990 ден
Додај во кошница

Favorit Клима Уред 24000 BTU Inverter со монтажа

46.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА TOSOT LOMO NORDIC TWH12QD-S6DBB2A/I-TWH12YD-S6DBA2A/O-12000Btu

57.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА TOSOT LOMO NORDIC TWH18QE-S6DBB2B/I-TWH18ACE-S6DBA1A/O-18000Btu

73.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА TOSOT MUSE EXTREME LCLH TWH12AFC-K6DNA5F/I-TWH12AFC-K6DNA2F 12000BTU

29.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА TOSOT MUSE EXTREME LCLH TWH18AFD K6 DNA5I/TWH18AFD K6 DNA2I/OI

46.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА TOSOT MUSE EXTREME LCLH TWH24AFE-K6DNA5I/I-TWH24AFE-K6DNA2I/O 24000BTU

66.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА TOSOT MUSE PREMIUM TWH12AFB-K6DNA5B/I – TWH12AGB-K6DNA1A/O – 12000Btu

25.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА TOSOT MUSE PREMIUM TWH18AFD-K6DNA5A/I-TWH18ALD-K6DNA1A/O-18000Btu

35.990 ден
Додај во кошница