Се прикажуваат сите 15 резултати

АНР Перач под висок притисок 1900W 150 bar 460 l/h

12.990 ден
Додај во кошница

АНР Потопна пумпа нечиста вода 750W 13000 l/h

4.990 ден
Додај во кошница

АНР Правосмукалка индустриска 1200W 20L мокро/суво

5.990 ден
Додај во кошница

АНР Правосмукалка индустриска 1600W 50L INOX мокро/суво

15.990 ден
Додај во кошница

АНР Правосмукалка индустриска 1600W 35L мокро/суво

10.990 ден
Додај во кошница

АНР Хидрофор пумпа 800W 3500 l/h

12.490 ден
Додај во кошница

АНР Хидрофор пумпа 1100W 4500 l/h

14.490 ден
Додај во кошница

Батериски перач под висок притисок 18V 24 bar 175 l/h Dual Speed System

10.990 ден
Додај во кошница

Перач под висок притисок 2500W 180 bar 500 l/h

14.990 ден
Додај во кошница

Перач под висок притисок 2700W 160 bar 850 l/h со двоен мотор

18.990 ден
Додај во кошница

Професионална правосмукалка за длабинско чистење 1400W

35.990 ден
Додај во кошница