Прикажувам 1–20 од 42 резултати

18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah

8.590 ден
Додај во кошница

18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah

7.590 ден
Додај во кошница

18V Правосмукалка за домаќинство без опрема

4.290 ден
Додај во кошница

7.2V Рачен блендер

7.990 ден
Додај во кошница

Блендер 350W

2.899 ден
Додај во кошница

Блендер со сад 1000W

3.990 ден
Додај во кошница

Блендер со сад 1200W

6.299 ден
Додај во кошница

Блендер со сад 1800W

6.990 ден
Додај во кошница

Блендер со сад 500W

2.799 ден
Додај во кошница

Блендер со сад 800W

3.799 ден
Додај во кошница

Еспресо Кафемат 1200W 15 bar

8.490 ден
Додај во кошница

Еспресо Кафемат 850W 20 bar

9.490 ден
Додај во кошница

Кафемат 1470W 19 bar

35.990 ден
Додај во кошница

Кафемат филтер 1000W

4.199 ден
Додај во кошница

Машина за мелење на месо 1000W

6.799 ден
Додај во кошница

Мелница за кафе 150W

1.490 ден
Додај во кошница