Опис

5,71\”, HD+ IPS, 720*1520
Octa-Core,
32GB ROM
3GB RAM
Android 9.0,
3G,4G (LTE),2G,
BACK CAM 13 Mp+VGA, FRONT CAM 8 Mp
3000 mAh
12 Месеци Гаранција

Дополнителни Информации

Бренд

Боја