Опис

Енергетска класа (SEER/SCOP): C (2.81 / 3.21)
Максимален капацитет на ладење: 7034 W
Максимален капацитет на греење: 7327 W
Просечна моќност: Ладење: 7034 W ; Греење: 7327 W
Влезна моќност ладење: 2503 W
Влезна моќност греење: 2280 W
Проток на воздух: 1000 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 2.4 l/h
Ниво на бучава: 47 dB (A)
Работна температура: од -7 до 43 °C
Маса внатрешна единица: 12.7 kg
Маса надворешна единица: 48.4 kg
Препорачана површина: 80 m²
Фреон: Еколошки фреон R410a
Филтри: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина, Јонизатор
Димензии надворешна единица: 845x702x363 mm
Димензии внатрешна единица: 1040x327x220 mm
Гаранција: 3 години

Дополнителни Информации

Бренд