Опис

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.2 / 4.0)
Максимален капацитет на ладење: 3220 W
Максимален капацитет на греење: 3370 W
Просечна моќност: Ладење: 2640 W ; Греење: 2930 W
Влезна моќност ладење: 710 W
Влезна моќност греење: 739 W
Проток на воздух: 520 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1 l/h
Ниво на бучава: 40 dB (A)
Работна температура: од -15 °C до 50 °C
Маса внатрешна единица: 7.5 kg
Маса надворешна единица: 22.7 kg
Препорачана површина: 25 m²
Фреон: Еколошки фреон R32
Филтри: Bio филтер, филтер за прашина
Димензии надворешна единица: 700x275x550 mm
Димензии внатрешна единица: 805x194x285 mm
Останато: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување
Гаранција: 3 години
Функции: Memory функција, турбо, Wi-Fi ready

Дополнителни Информации

Бренд