Опис

Екран 8″ со резолуција од 1.024х600 пиксели, четиријадрен процесор, 16GB интерна меморија и 2GB RAM меморија. Има Android 10.0 оперативен систем, две камери, една задна до 5MP и предна до 2MP, опција за SIM картичка 3G конекција, мрежа 802.11 a/b/g/n, батерија од 4.000mAh, гаранција 1 година.