Опис

  • Monitor Size 23.6 inch
  • Resolution 1920×1080 PX
  • Refresh rate 60Hz
  • Response time 5 ms
  • Panel type MVA
  • Brightness 250 cd/m²

Дополнителни Информации

Бренд

Големина на екран