Опис

Нето запремнина (l)
341 + 177
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
10
Број на фиоки во замрзнувач
2
Запремнина на фрижидерот
341
Запремнина на замрзнувачот
177
Ниво на бучава
42
Боја
Инокс
Димензии (mm)
900 x 1770 x 700