Опис

Максимален капацитет: 1.8L
Минмален капацитет: 0.5 L
Моќност: 2200 W
Скриен грејач
Показател на нивото на водата
Филтер
Автоматски прекинувач
Заштита од прегревање
Компактно постоље со простор за складирање на кабелот
Ротирачка база 360˚

Дополнителни Информации

Бренд