Опис

Големина на тркала 12 \”
Предна и задна \”Caliper\” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпа
Висококвалитетни \”Wanda\” гуми