Опис

Големина на тркала: 20\”
Метален рам: 11,5
Гуми Wanda: 20\” x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски
Гидан: BMX
седиште: Vader со М6 Quick Release;
Бандажи: дупли алуминиумски
Предна вилушка со амортизер
Кочници: преден и заден диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери