Опис

Големина на тркала: 29\”
Големина на рам: 18\”
Рам: метален
Гуми: Wanda 29\” x 2,10
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: Преден и заден диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Педали: полу метални со лагери

Дополнителни Информации

Бренд

Големина на тркало