Опис

Големина на тркала: 28\”
Тенко ѕиден метален рам: 17\”
Гуми Wanda: 28\” (Black) 700*32C
Рачки за кочници: алуминиумски рачки
седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: алуминиумски V-brake
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач – Shimano Rear 6 Speed
Педали: полу метални со лагери
Браници: Метални
Предна корпа
Заден багажник
Предно и задно светло
Браник на ланец

Дополнителни Информации

Бренд

Големина на тркало