Опис

Големина на тркала: 29\”
Алуминиумски рам: 18
Гуми Wanda: 29\” x 1,95
Рачки за кочници: алуминиумски
седиште: Vader со М6 Qick Release;
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: V-brake алуминиумски
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Shimano TZ
Шифтери на заден менувач – Shimano TZ (21 speed)
Педали: полу метални со лагери