Опис

Големина на тркала: 20\”
Метален рам:
Гуми Wanda: 20\” x 2,125
седиште: Vader со М6 Qick Release;
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: V-brake алуминиумски
Средна осовина: со затворен касетен систем
Педали: полу метални со лагери

Дополнителни Информации

Големина на тркало