Опис

Големина на тркала: 20\”
Метален рам: 11.5\”
Гуми Wanda: 20\” x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Предна вилушка: со амортизер
Кочници: Преден и заден диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери