Опис

Големина на тркала: 28\”
Тенкометален рам 17\”
Висококвалитетни гуми Wanda 28\” (Black) 700*32C
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач – Shimano Rear 6 Speed
Алуминиумски педали со лагери
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец