Опис

Големина на тркала 16\”
Предна и задна \”Caliper\” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна и задна корпа
Висококвалитетни гуми \”Wanda\”