Се прикажуваат сите 11 резултати

18V Kружна пила 140mm без опрема

5.390 ден
Додај во кошница

Аку. реципрочна пила 18V без опрема

4.790 ден
Додај во кошница

Аку. убодна пила 18V без опрема

4.890 ден
Додај во кошница

Кружна пила со 2 листа 1250W 190x16mm LASER

6.990 ден
Додај во кошница

Стабилна потезна пила 1600W 216x30mm 4800rpm

19.490 ден
Додај во кошница

Убодна пила со куфер и наклон 620W 90mm прибор

5.490 ден
Додај во кошница