Се прикажуваат сите 15 резултати

12V Вибрациска брусилка 1×1.5Ah USB

6.990 ден
Додај во кошница

12V Вибрациска дупчалка/одвртувач 1х1.5Ah USB

6.990 ден
Додај во кошница

12V Дупчалка/одвртувач 1×1.5Ah USB

6.190 ден
Додај во кошница

12V Сет Вибрациска дупч/одвр и убодна пила 1х1.5Ah USB

11.990 ден
Додај во кошница

12V Сет од 4 алати, 2×1.5Ah USB батерии и USB кабел за полнење

17.490 ден
Додај во кошница

12V Убодна пила 1×1.5Ah USB

7.290 ден
Додај во кошница

12V Хефталка 6-14mm тип G, 1×1.5Ah USB

8.490 ден
Додај во кошница

18V Вибрациска брусилка Mouse без опрема

4.290 ден
Додај во кошница

18V Комбиниран чекан SDS+ 1x4Ah во куфер

17.490 ден
Додај во кошница

Електро-пневматски чекан 650W SDS+ во куфер

7.290 ден
Додај во кошница