Прикажани 1–16 од 24 резултати

Прикажи 9 24 36

DW60M6040FW/EC Машина за садови со голем LED-дисплеј

33,100.00 ден РАТА ОД 1300 ден

DW60M6050BB/EO Машина за садови со LED екран

34,100.00 ден РАТА ОД 1340 ден

FAVORIT МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ E60-A24 BLDC X со инвертер мотор

20,900.00 ден РАТА ОД 820 ден

FAVORIT МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ E60-A24 BLDC со инвертер мотор

19,900.00 ден РАТА ОД 780 ден

Favorit Машина за садови L 8101 SILVER (F45-Y15 S)

12,900.00 ден РАТА ОД 510 ден

Favorit Машина за садови MS 3000 INOX (F45-Y1F X)

14,490.00 ден РАТА ОД 570 ден

Favorit Машина за садови MS 5000 (F60-Y14)

12,500.00 ден РАТА ОД 490 ден

Favorit Машина за садови MS 5000 SILVER(F60-Y14 S)

13,300.00 ден РАТА ОД 520 ден

Favorit Машина за садови MS 7000 (F60-Y1F)

13,500.00 ден РАТА ОД 530 ден

Favorit Машина за садови MS 7000 INOX (F60-Y1F X)

14,700.00 ден РАТА ОД 580 ден

Favorit Машина за садови MS-3000(F45-Y15)

12,400.00 ден РАТА ОД 490 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5N

14,300.00 ден РАТА ОД 560 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5N

16,700.00 ден РАТА ОД 660 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.SLC5N

15,300.00 ден РАТА ОД 600 ден

Samsung Машина за перење садови DW60M6040FW / EC

30,990.00 ден РАТА ОД 1220 ден

VIVAX DW-45942B самостоечка машина за садови

14,999.00 ден РАТА ОД 590 ден