Прикажани 1–16 од 17 резултати

Прикажи 9 24 36

DB600SW Тесла вграден аспиратор bel280m3/h/motor 110W/3 speeds

3,200.00 ден РАТА ОД 130 ден

DC600SX Тесла камински аспиратор inox60cm/40

3,890.00 ден РАТА ОД 150 ден

Favorit Декоративен аспиратор 3422

6,000.00 ден РАТА ОД 240 ден

Favorit Декоративен аспиратор 3522

7,000.00 ден РАТА ОД 280 ден

Favorit Инка аспиратор 2240 LX

4,000.00 ден РАТА ОД 160 ден

Favorit Островски аспиратор 4140

15,000.00 ден РАТА ОД 590 ден

Favorit Телескопски аспиратор 1350

3,200.00 ден РАТА ОД 130 ден

Favorit Телескопски аспиратор 1350 Black

3,200.00 ден РАТА ОД 130 ден

Favorit Телескопски аспиратор 1350 Inox

3,200.00 ден РАТА ОД 130 ден

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

9,710.00 ден РАТА ОД 380 ден

KONCAR Островски аспиратор NO 90LIB

20,990.00 ден РАТА ОД 820 ден

NK24M1030IS/UR Аспиратор со алуминиумски филтер што се мие

6,290.00 ден РАТА ОД 250 ден

NK24M3050PS/U1 Аспиратор со алуминиумски филтер

8,000.00 ден РАТА ОД 310 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60CHA070 A X

5,799.00 ден РАТА ОД 230 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60CSA070A B

5,499.00 ден РАТА ОД 220 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60CSA210A GB

8,200.00 ден РАТА ОД 320 ден